Select language

søndag den 26. august 2012

Barnedåbskage til Alvin Emil

Der var bryllupsfest i luften her den anden dag, kombineret med en dåbsfest. Brudeparret synes derfor at lidt af festen også skulle gå til Alvin Emil. De ville derfor gerne have en dåbskage i stedet for en bryllupskage, hvilket de selvfølgelig fik.

Kagen består af mandellagkagebunde med fyld af jordbærmousse, vaniljeflødecreme og revet marcipan.



Barnedåbskage (baby shower cake)


Kagepynt til kagen
Spiseligt selvfølgelig :-)

Romantisk kage

Min far spiller skat (kortspil) med 3 naboer hjemme i Hestehave ved Sønderborg. Det er jo vældig hyggeligt. Sidste gang de sad og spillede var jeg på besøg og synes da de skulle have en kage. Fint nok for så kunne jeg samtidig øve mig lidt på at lave blomster, hvor jeg bruger sytråd som støvdrager.

Jeg havde desværre ikke fået så mange farver med mig og da blå og grøn ligesom ikke rigtig passede til en blomst, ja så blev den altså lyserød og tja så kunne jeg jo ligeså godt fortsætte i det tema.

Så det blev til denne romanstiske kage, som blev serveret til 4 granvoksne mænd, der nu tog det med et godt humør og den smagte i hvert fald rigtig godt.


Kagen består af mandellagkagebunde med fyld af jordbærmousse og vaniljeflødecreme.


lørdag den 4. august 2012

Regnvejrskage

Øv for et regnvejr det har været i de sidste par dage og så holder man oven i købet ferie. Dum di dum, hvad skal man lave…..nå, men intet er så skidt, at det ikke også kan være godt og heldigvis har jeg taget en del kagegrej med mig til Sønderborg, hvor jeg lige nu befinder mig, så det var jo bare med at komme i gang med lidt modellering i fondant. Hvilket jo egentlig er dejligt at have tid til at sysle med i fred og ro.

Fik også afprøvet lidt bagværk. Havde bl.a. en ny opskrift på mandellagkagebunde, som jeg gerne ville se – og smage - med lidt mousse imellem.

Resultatet blev denne lille søde kage med bl.a. pynt af en hvid blomst. Fik her afprøvet at lave støvdrager af sytråd.


Mandellagkagebunde med jordbærmousse og vaniljeflødecreme og revet marcipan. Den er smurt op med jordbær buttercream frosting og betrukket med fondant.