Select language

søndag den 1. januar 2012

Buttercream frosting (smørcreme)

Jeg bruger gerne denne grundopskrift på "smørcreme", når jeg skal smøre en kage op eller som fyld på en cupcake osv.

Lille portion:
  • 125 g. palmin
  • 125 g. smør
  • 1 tsk. klar vanilje essens
  • 500-600 g. flormelis
  • Evt. 2 spsk. mælk/fløde
Fremgangsmåde:

Rør smør og palmin blødt og cremet uden klumper. Tilføj vanilje essens og flormelis og rør det sammen med mælken lidt ad gangen.

Hvis man ikke kan få fat i palmin, så erstat det med smør.


Stor portion:
  • 225 g. palmin
  • 225 g. smør
  • 900 g. flormelis
  • 3 tsk. vanilje essens
  • Evt. 5-6 spsk. mælk
Samme fremgangsmåde som ovenstående.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar