Jeg bruger gerne denne grundopskrift på "smørcreme", når jeg skal smøre en kage op eller som fyld på en cupcake osv.
Lille portion:
Rør smør og palmin blødt og cremet uden klumper. Tilføj vanilje essens og flormelis og rør det sammen med mælken lidt ad gangen.
Hvis man ikke kan få fat i palmin, så erstat det med smør.
Stor portion:
Lille portion:
- 125 g. palmin
- 125 g. smør
- 1 tsk. klar vanilje essens
- 500-600 g. flormelis
- Evt. 2 spsk. mælk/fløde
Rør smør og palmin blødt og cremet uden klumper. Tilføj vanilje essens og flormelis og rør det sammen med mælken lidt ad gangen.
Hvis man ikke kan få fat i palmin, så erstat det med smør.
Stor portion:
- 225 g. palmin
- 225 g. smør
- 900 g. flormelis
- 3 tsk. vanilje essens
- Evt. 5-6 spsk. mælk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar