Ingredienser:
- 4 blade husblas
- 3 pasteuriserede hele æg
- 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
- 1 tsk. fintrevet citronskal
- ½ dl friskpresset
citronsaft
- ¼ liter piskefløde 38%
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk hele æg
og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker/røremaskine. Træk husblassen op af vandet
med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronskal og
-saft.
Det er meget vigtig, at den smeltede husblas afkøles til ca. 37 grader, inden den i en tynd stråle hældes i æggemassen. Så undgår man, at fromagen trevler.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i
æggemassen. Hvis den skal bruges som fyld i en kage, da hæld den i en stor frostpose og læg den i køleskab ca. en halv time, før du hælder den i kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar